Wat wij doen

Zeker weten dat alles is geregeld en volgens planning verloopt.

Jullie trouwdag is de mooiste dag van jullie leven. Een romantische ceremonie, een sfeer- en smaakvol diner en een geslaagd bruiloftsfeest, dragen eraan bij dat jullie en de gasten nog lang terug kunnen kijken op deze onvergetelijke dag.

Daarom is het belangrijk dat alle ingrediënten voor een geslaagd feest de nodige aandacht krijgen. Een passende sfeer en smaak is hierbij belangrijk. Dit begint al bij de keuze van de trouwlocatie, de inrichting, de catering en de muzikale omlijsting.

Complete organisatie van A tot Z.

Samen organiseren wij de volledige huwelijksdag. Van de planning voor de huwelijksdag, tot en met de begeleiding op jullie huwelijksdag. Ik help bij het vinden van de juiste leveranciers, die perfect aansluiten bij jullie wensen. In de weken voor het huwelijk, neem ik persoonlijk contact op met de leveranciers, om alle afspraken die zijn gemaakt te controleren. Op de huwelijksdag zal ik de ceremoniemeester zijn en ben ik het aanspreekpunt voor het bruidspaar, de leveranciers en gasten. Ik zorg er voor dat alles verloopt volgens afspraak, zodat jullie maar ook vrienden en familie volledig kunnen genieten van jullie trouwdag.

 

Ceremoniemeester

Jullie organiseren zelf de bruiloft. Ik kijk hierbij mee, en voorzie jullie van nuttige tips en adviezen.  In de weken voor het huwelijk neem ik contact op met alle leveranciers en locatie(s), zodat alle partijen goed voorbereid zijn. Voor de huwelijksdag maken we samen een draaiboek, zodat niet alleen ik, maar ook jullie precies weten hoe de dag zal verlopen. Als ceremoniemeester ben ik het aanspreekpunt voor het bruidspaar, de leveranciers en gasten. Ik zorg ervoor dat alles volgens de gemaakte afspraken wordt uitgevoerd.

 

Adviesgesprek

Willen jullie zelf de bruiloft regelen, maar kun je nog wel wat nuttige tips of adviezen gebruiken. Dan help ik jullie natuurlijk ook graag. In een adviesgesprek kan ik bijvoorbeeld helpen bij het vinden van de  juiste leverancier (s) en/of een unieke locatie.

Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Graag tot onze eerste ontmoeting.

Training voor de ceremoniemeester

In de training die ik aanbied aan jullie ceremoniemeester leg ik uit wat de taken zijn als ceremoniemeester. Hoe je het beste om kunt gaan met onverwachte situaties, wat de aandachtspunten zijn op de trouwdag en waar een goed draaiboek aan voldoet. Na het deelnemen aan deze training is jullie ceremoniemeester goed voorbereid op jullie trouwdag.