The Wedding Dream

Professionele organisatie van jullie huwelijk

Trouwplannen

Een spannende tijd breekt aan, hoe zou deze speciale dag eruit gaan zien? Denk aan het uitzoeken van de bruidsjurk, de ringen, ceremonie en de trouwlocatie.

Na het grote nieuws komt de planning en organisatie

Zodra jullie familie, vrienden en kennissen het grote nieuws hebben verteld, begint het regelen van de bruiloft.

Wat moet er allemaal geregeld worden en wat komt er allemaal nog meer bij kijken?

Zeer waarschijnlijk hebben jullie al een beeld bij het eventuele thema en stijl van het bruidsfeest.

Daarom is het aan te raden om tijdig te beginnen met de organisatie, zodat verschillende partijen waaronder (verhuur)-bedrijven, artiesten en benodigdheden ruim van te voren zijn geboekt en op locatie aanwezig zijn.

Ruimte om te genieten zonder zorgen

Jullie aankomende huwelijk is een bijzondere gelegenheid.

De vreugdevolle momenten op deze prachtige dag van het ‘Ja woord’ naar de huwelijks nacht, willen jullie 100% bewust ervaren.

Je moet er niet aan denken om dan ook nog met de organisatie van het trouwfeest bezig te zijn, te zorgen dat alles is geregeld en de gasten het naar hun zin hebben.

Jullie bruiloft compleet verzorgd!

Maar het kan gelukkig een stuk makkelijker

Geef het bellen met leveranciers en de verzorging van de ceremonie uit handen aan een weddingplanner en geniet samen met volle teugen van deze grote dag!

Om er zeker van te zijn dat mijn diensten aansluiten op jullie wensen kun je een informatief ontmoetingsgesprek aanvragen. In dit gesprek, zullen we jullie wensen en ideeën bespreken.

Hierna ga ik aan de slag. Samen zullen we stapsgewijs naar de grote dag toe werken, zodat alles tot in detail geregeld is en niets aan het toeval wordt overgelaten.

Zo kunnen jullie – maar ook de gasten – genieten van een onvergetelijke trouwdag!

Mijn naam is Nathalie Roskam en ik woon in Zoetermeer. Ik ben afgestudeerd als Horeca Ondernemer Manager. Mijn interesse is altijd uitgegaan naar het organiseren van bruiloften. Daarom ben ik  de hogere vakopleiding van Wedding Planner gaan volgen. Sinds april 2014 ben ik  Executive Master in Wedding Management.

Als Weddingplanner vind ik het belangrijk om het bruidspaar een onvergetelijke dag te bezorgen. Hierbij houd ik mijzelf graag op  de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in het vakgebied.